Çmenduri dhe spektakël me biçikletë (FOTO)

Sharing is caring!

Kush ka një biçikletë është munduar dhe ndoshta ia ka dalë që ta ecë për disa metra me një rrotë, por në fotot e mëposhtëm mjeshtrat e biçikletës dinë të dhurojnë një spektakël që të lënë pa frymë.

Duke u hedhur dhe kapërcyer për disa metra në terren të vështirë.

Sharing is caring!

Loading...
shares