“Çmimi 8 Shtatori”, Pendarovski ndihmon ish-kryesuesin Stojanovski

Presidenti Stevo Pendarovski në shënimin e 30 vjetorit te pavarësisë në Vilën Vodno ndau çmimin 8 Shtatori për kryetarin e parë të Kuvendit, Stojan Andov dhe përbërjen parlamentare nga viti 1990-1994, transmeton Alsat. Gjatë ceremonisë është vërejtur se si presidenti Pendarovski personalisht ndihmon ish kryesuesin e seancës konstitutive të Kuvendit, Nikolla Stojanovski, i cili tashmë në moshë të shtyrë kishte probleme për t’u ngjitur dhe zbritur nga skena.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey