COVID-19/ Asnjë pacient nuk është pranuar mbrëmë në klinikat e Shkupit

Në 24 orët e fundit në kovid-qendrat në Shkup nuk janë hospitalizuar pacientë të rinj, për shkak të coronavirusit. Gjithsej 58 persona të dyshuar ose të konfirmuar se janë të sëmurë me COVID-19 mjekohen në departamentet infektive në kryeqytet.

Në 24 orët e fundit në Institutin për TBC, nuk janë pranuar pacientë të rinj. Gjithashtu as në spitalin “8 Shtatori” nuk janë pranuar pacientë të rinj.

Në departamentet infektive në Shkup mjekohen 58 pacientë. Numri i hospitalizimeve në ditët e kaluara po zvogëlohet dhe këtë mëngjes deri në orën 8 kishte 87 shtretër të lirë, dhe pritet që gjatë ditës pas ekzaminimeve të pacientëve të rikuperuar, të shtohen shtretër të lirë.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey