Dalin emrat që pritet të bëhen pjesë e “Big Brother Vip 3″

Katër emrat janë më të lakuarit për momentin. Ina Kollcaku, Sardi Strugaj, Adelina Tahiri dhe rikthehet Ilir Shaqiri. “Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin....

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  6
Dalin emrat që pritet të bëhen pjesë e “Big Brother Vip 3″
Katër emrat janë më të lakuarit për momentin. Ina Kollcaku, Sardi Strugaj, Adelina Tahiri dhe rikthehet Ilir Shaqiri. “Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin....