Dashuria e “kthjelli” Fjolla Morinen

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina pasi një periudhe të rendë emocionale ajo ka marrë veten shumë shpejt. Para disa orësh Morina ka postuar foto ku shihet në formë të shkëlqyer, shkruan “Kosovarja”. Ajo duket në gjendje të mirë dhe shfaqet tejet tërheqëse. Kujtojmë se pak ditë me parë beri lidhjen e saj publiku ku dhe uroi […]

shtator 25, 2023 - 23:50
 0  11
Dashuria e “kthjelli” Fjolla Morinen

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina pasi një periudhe të rendë emocionale ajo ka marrë veten shumë shpejt.

Para disa orësh Morina ka postuar foto ku shihet në formë të shkëlqyer, shkruan “Kosovarja”.

Ajo duket në gjendje të mirë dhe shfaqet tejet tërheqëse.

Kujtojmë se pak ditë me parë beri lidhjen e saj publiku ku dhe uroi përvjetorin e dashurisë së tyre.