Debat i IMMPE “Të rinjtë janë në BE”

Shkup, 2 tetor – Instituti për menaxhim të mirë dhe perspektiva euroatlantike (IMMPE) sot në Shkup organizon debat të titulluar “Të rinjtë janë në BE” si pjesë e nismës “Rruga integruese e Maqedonisë – Ndërtim i partneriteteve dhe ndërmarrje e përvojave pozitive”. Siç njoftojnë nga IMMPE, në debat do të hapen... The post Debat i IMMPE “Të rinjtë janë në BE” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

tetor 2, 2023 - 10:10
 0  10
Debat i IMMPE “Të rinjtë janë në BE”

Shkup, 2 tetor – Instituti për menaxhim të mirë dhe perspektiva euroatlantike (IMMPE) sot në Shkup organizon debat të titulluar “Të rinjtë janë në BE” si pjesë e nismës “Rruga integruese e Maqedonisë – Ndërtim i partneriteteve dhe ndërmarrje e përvojave pozitive”. Siç njoftojnë nga IMMPE, në debat do të hapen...

The post Debat i IMMPE “Të rinjtë janë në BE” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..