Debat për nismën qytetare “Libra dhe mësim duhet të ketë”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni ligjvënës-juridik.

Nisma e qytetarëve për shpalljen e referendumit për vendimmarrje në nivel shtetëror të paraqitur përmes Nismës qytetare “Libra dhe mësim duhet të ketë”, përmes propozuesit të autorizuar Dragana Spasevska, është pika e vetme pikë në rendin e ditës të seancës së Komisionit për sistemi politik dhe marrëdhëniet midis bashkësive dhe të Komisionit ligjvënës-juridik.

Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive, siç është paralajmëruar në ueb faqen e kuvendit, do të mbajnë edhe debat publik për Propozim ligjin për rianalizimin e fakteve dhe dëshmive të shfrytëzuara në procedurë gjyqësore.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey