Del vendimi i Këshillit Bashkiak të Tiranës për prishjen e godinës së Teatrit Kombëtar (DOKUMENTI)

Kreu i Këshillit Bashkiak të Tiranës ka firmosur vendimin për shembjen e goditës së Teatrit Kombëtar. Mbledhja e këshillit është mbajtur sot dhe nNëpërmjet këtij vendimi të firmosur nga kreu i këtij këshilli Toni Gogu me nr.50 datë 14 maj 2020, është vendosur shembja e ndërtesës.

Në pikën 3, i kërkohet Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit që të marrë të gjitha masat për ndërhyrjen dhe shembjen e objektit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey