Dënohen me 500-800 euro kompanitë që po ndotin rrugët në Prishtinë.

Gjobiten me 500-800 euro kompanitë që po ndotin rrugët në Prishtinë.

Kompanitë që ndotën mjedisin në Prishtinë janë dënuar nga Komuna e Prishtinë me nga 500 dhe 800 euro.

Drejtori i Inspektoratit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, ka njoftuar se janë gjobitur disa kompani që e kanë ndotur mjedisin.

“Ndotja e mjedisit, ndëshkohet!”, shkroi Tahiri në Facebook.

Kujtojmë, që qytetarët e Prishtinës vazhdimisht janë ankuar se kompani të ndryshme po ndotin rrugët dhe ajrin në vend nga pakujdesia e tyre.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey