Deputetët e LSDM-së dhe BDI-së nuk u paraqitën në seancën ku duhej të diskutohej për rastin e aksidentit të autobusit të “Besa Trans”-it dhe zjarrin në Spitalin Modular të Tetovës

Deputetët nga radhët e LSDM-së dhe BDI-së sot nuk u paraqitën në seancën e Komisionit të Përhershëm Anketues Parlamentar për Mbrojtje të të Drejtave të Qytetarëve, transmeton TV21. Në Komision duhej të diskutohej për rastin e aksidentit të autobusit të “Besa Trans”-it dhe zjarri në Spitalin Modular të Tetovës. Sipas opozitës, mungesa e deputetëve të pushtetit është skandaloze dhe ikje nga drejtësia./TV21

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey