Deri në dy orë pritjet në pikën kufitare në Merdare

Sharing is caring!

Bashkatdhetarët po duhet të presin deri në dy orë deri në dy orë e gjysmë për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare, ndërsa një orë e gjysmë është pritja për të hyrë.

Sipas informacionit të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në pikëkalimin te Dheu i Bardhë për të hyre në Kosovë pritjet janë gjysmë ore kurse për të dal 3 deri në 5 minuta.

Në kufirin Multivodë pritja për të hyrë dhe për të dalë është e njëjtë tre deri në 5 minuta.

The post Deri në dy orë pritjet në pikën kufitare në Merdare appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Sharing is caring!

Loading...
shares