Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, shkak mungesa e kuorumit

Nuk mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, shkak mungesa e kuorumit.

Kryesia e Kuvendit ka anuluar mbledhjen e sotme, e cila kishte për të filluar nga ora 14:00.

Kjo për arsye të mungesës së kuorumit.

Në rend dite ishin këto pika:

1. Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

2. Përgatitjet për Seancë plenare:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,

5. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.3. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey