Dimitrov: Nuk mundet kushtet për hyrje në Bashkimin Evropian të mos jenë evropiane

“Nuk mundet kushtet për hyrje në Bashkimin Evropian të mos jonë evropiane. Kështu vlerëson zëvëndëskryeministri për çështjet e integrimeve, Nikolla Dimitrov. Më ftesë të Fondacionit Anderas Papandreou në bashkëpunim me rajonin e Atikës dhe qytetin e Athinës, Dimitrov mori pjesë në Simpoziumin Ndërkombëtar Simi, i cili po mbahet për herë të 23-të në Greqi. Gjatë panelit të parë me titulin “Cila është e ardhmja e Evropës pa Ballkanin?”, zëvëndëskryeministri Dimitrov adresoi sfidat adresoi sfidat aktuale në procesin e pranimit të Maqedonisë Veriore dhe ndikimin në politikën e zgjerimit dhe besueshmërinë e Bashkimit Evropian. /SHENJA/

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey