Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE

Shkup, 19 shtator – Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, njofton se është propozuar heqja e vetos si institucion në BE kur është fjala për pranimin e anëtarëve të rinj. “Në raportin e ekspertëve franko-gjerman për një BE të reformuar dhe të zgjeruar, i cili po prezantohet sot në... The post Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  5
Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE

Shkup, 19 shtator – Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, njofton se është propozuar heqja e vetos si institucion në BE kur është fjala për pranimin e anëtarëve të rinj. “Në raportin e ekspertëve franko-gjerman për një BE të reformuar dhe të zgjeruar, i cili po prezantohet sot në...

The post Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..