Djokovic largohet përfundimisht nga Australia

Tenisti serb, Novak Djokovic është detyruar të largohet nga Australia pas refuzimit të vizës për herë të dytë dhe tashmë e ka lëshuar vendin.

Djokovicit i është refuzuar viza për herë të dytë sot (e diel) dhe kështu ai nuk do të jetë në gjendje të mbrojë titullin në “Australian Open”.

Refuzimi i tij erdhi pas tenisti serb nuk ishte vaksinuar për COVID-19 dhe kishte dhënë deklarata të rrejshme.

Kështu, qeveria australiane vendosi t’ia refuzojë vizën dy herë radhazi dhe ta depërtoj Djokovicin nga shteti i tyre.

Pas disa orë pritjesh, 34-vjeçari u pa duke hipur në një fluturim nga Melburni në Dubai dhe pastaj në Evropë.

Novak Djokovic has been photographed at Melbourne Airport ahead of leaving Australia after the court unanimously upheld the immigration minister’s decision to cancel his visa. #Djokovic #AO2022

More https://t.co/btI8lUBtT9 pic.twitter.com/bxQYrewj5n

— beIN SPORTS (@beINSPORTS_EN) January 16, 2022

Tenisti serb, Novak Djokovic është detyruar të largohet nga Australia pas refuzimit të vizës për herë të dytë dhe tashmë e ka lëshuar vendin.

Djokovicit i është refuzuar viza për herë të dytë sot (e diel) dhe kështu ai nuk do të jetë në gjendje të mbrojë titullin në “Australian Open”.

Refuzimi i tij erdhi pas tenisti serb nuk ishte vaksinuar për COVID-19 dhe kishte dhënë deklarata të rrejshme.

Kështu, qeveria australiane vendosi t’ia refuzojë vizën dy herë radhazi dhe ta depërtoj Djokovicin nga shteti i tyre.

Pas disa orë pritjesh, 34-vjeçari u pa duke hipur në një fluturim nga Melburni në Dubai dhe pastaj në Evropë.

🛫🇦🇺

Novak Djokovic has been photographed at Melbourne Airport ahead of leaving Australia after the court unanimously upheld the immigration minister’s decision to cancel his visa. #Djokovic #AO2022

More 👉https://t.co/btI8lUBtT9 pic.twitter.com/bxQYrewj5n

— beIN SPORTS (@beINSPORTS_EN) January 16, 2022

Loading...