Dr.Ramadani: ja pse duhet ta votojmë Bekim Saliun për kryetar të Kumanovës

nga Rexhail Ramadani

Z. BEKIM SALIU KANDIDAT PER KRYETAR I KUMANOVES

Ne Kumanove e mbeshtes Z. Bekim Saliu per Kryetar te Kumanoves.

Eshte kohe per ndryshime, mjaft notuam ne nje kenete 20 vite. Z. Bekim Saliu eshte nje person me mendje ta hapur, me horizont me te gjere, shume kreativ dhe aktivist i shoqerise civile me kontribute te shumta.

Z. Bekim Saliu ka qene person a politik, qytetare i ndershem, dashamires, i sjellshem, I lexueshem, i edukuar, prind dhe njeri qe ka energji pozitive, di te pajtoje njerez, di te kultivoje dashamiresi mes njerezve. Miku im kengetari i njohur Xhelal Xheladini Kumanoven e ka quajtur qytet te ekstremeve ka gjera negative dhe ligesi por edhe ka edhe shume te mire…

Qyteti i Kumanoves rrezikohet nga Oligarket partiak dhe klienturat Mungesa e urbanizimit Arsimi i shkaterruar Shendetsia e dobet nga mungesa e organizimit dhe mbeshtetjes mjekeve Pasiguria mungesa e kultures urbane mosmbeshtetja e kultures dhe sportit edukimi qytetar migrimi masiv mungesa e prespektives. mungesa e hapsirave te sportit mungesa e parqeve nga qendra drejt vendbanimeve tona Presioni qe u behet mesuesve, arsimtareve, punonjesve nga drejtoret partiak – ato duhet te jene te lire dhe mendimet e tyre duhet te jene te lira sepse ashtu kultivohej vlerat intelektuale Z. Bekim Saliu shpesh me ka folur per keto tema mjaft, kam pare se ky njeri ka nje vizion, mendon per nje te mire te pergjithshme.

Z. Bekim Saliu kam pare qe ka vullnetin e mire, I gatshem te gjeje bashkemendimtar, njerez me Vullnet te mire qe ne kete qytet te kontribohet per te miren e pergjithshme.

Motoja e Z. Bekim Saliu eshte: Te bejme vepra te mira qe ne neser do ndjehemi i krenar, nese sot i mbjellim rrenjet e se mires, me se tepermi frytet do ti gezojne gjeneratat e ardhshme. E keqja sundon aty ku te miret bejne sehr, prandaj eshte shume fisnike qe secili ta leme nje veper te mire. Njerezit qe kane vullnet te mire, duhen te mbeshteten.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey