Drejtoria e të Hyrave Publike aksion kontrolli në Tetovë

Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) sot ka kryer një aksion kontrolli në Tetovë, ku si cak siç merret vesh janë artaritë. Inspektorët e DHP-së janë të shoqëruar nga policia.

Por, sipas raportimeve të para, shumica e artarive kanë mbyllur dyqanet, pasi që janë informuar dhe kanë parë mbërritjen e ekipeve të kontrollit. DHP pritet të dal me njoftim të detajuar lidhur me këtë aksion kontrolli në Tetovë. (INA)

Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) sot ka kryer një aksion kontrolli në Tetovë, ku si cak siç merret vesh janë artaritë. Inspektorët e DHP-së janë të shoqëruar nga policia.

Por, sipas raportimeve të para, shumica e artarive kanë mbyllur dyqanet, pasi që janë informuar dhe kanë parë mbërritjen e ekipeve të kontrollit. DHP pritet të dal me njoftim të detajuar lidhur me këtë aksion kontrolli në Tetovë. (INA)

Loading...