Dy komunat në Maqedoninë e Veriut pa të infektuar me COVID-19

Gjatë javëve të fundit, numri i rasteve aktive me coronavirus po zvogëlohet, ndërsa momentalisht në Maqedoni ka 2.883 raste aktive.

Vetëm në dy qytete deri tani nuk ka raste aktive me coronavirs, Dojrani dhe Demir Kapia. Në Shkup, i cili është qyteti me më së shumti raste, ka mbi një mijë raste.

Në Pehçevë ka vetëm një rast, në Makedonski Brod dy raste, ndërsa Bogdanci ka tre raste aktive. Nën 10 raste ka në Kriva Pallankë (7), Dibër (6), Vallandovë (5) dhe Berovë (4).

Pas Shkupit, më së shumti raste aktive ka Kumanova me 272 raste aktive, ndërsa më pas janë Manastiri 191, Ohri 186, Prilepi 125 dhe Teotva, ndërsa qytetet tjera ka më pak raste aktive.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey