E besoni apo jo? Kjo është rroga ‘marramendëse’ e gruas së Ramiz Lladrovcit

Ramiz Lladrovci kryetari a ktual i Komunës së Drenasit, është sërish në garë për të qenë kryetar i kësaj komune.

Duke qenë në këtë po zitë, Lladrovci ka d eklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër K orrupsionit. Poashtu, ai është i detyruar të pasqyrojë edhe të ardhurat e familjarëve të tij.

Ai ka de klaruar edhe të ardhurat dhe pasuritë e bashkëshortes së tij, Shemsije Lladrovci. Ajo posedon tek pasuria e luajtshme stoli ari të ndryshme në vlerën 7 mijë euro.

Ndërsa paga e saj si e punësuar tek Kujtesa, kap vlerën 1,700 euro, apo mbi 20,700 euro në vit./Bota sot/

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey