E diela ditë pushimi edhe në këtë komunë të Kosovës

Sharing is caring!

Kurti reagon për marrëveshjet e sotme me Serbinë, thotë se u nënshkruan pa njohurinë e tij

E diela, të bëhet ditë pushimi në Ferizaj.

Këshilltari i Kuvendit komunal,Amir Rexhepi,kërkon që e diela të jetë ditē pushimi.

Ai përmes një postimi në Facebook ka treguar se ka bërë propozim që në qytetin e Ferizajit, dita e dielë të jetë ditë pushimi.

Postimi i plotë:

E diela, te behet dite pushimi ne Ferizaj! Te nderuar qytetar te Ferizajt, ne vazhdimsi kam kerkuar qe dita e diele te behet dite pushimi, kam kerkuar qe kjo rregullore te votohet dhe te zbatohet nga te gjithe. Konsideroj qe eshte shume e nevojshme sepse punetoret ne sektorin privat detyrohen qe te punojne edhe te dielave.

Une kerkoj nga te gjithe anetaret e Kuvendit Komunal te Ferizajt qe ne seancen e muajit Shkurt t’a votojne kete rregullore per caktimin e orarit te punes se veprimtarive afariste dhe veprimtarive te tjera ne qytetin e Ferizajt!

Kurti reagon për marrëveshjet e sotme me Serbinë, thotë se u nënshkruan pa njohurinë e tij

Sharing is caring!

Loading...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey