E pabesueshme/ Zbulohet peshku me fytyrë njeriu (FOTO)

Sharing is caring!

Një vizitor në një fshat në Kinë ka mbetur me gojë hapur kur ka parë të dalë nga pellgu një peshk me fytyrë njeriu

Ajo që e bën peshkun të duket i tillë është vendosja e disa njollave të zeza te pjesa e kokës.

Peshku i rrallë është fiksuar nga një turist në Miao Village dhe pamjet janë bërë menjëherë virale në rrjet.

Sharing is caring!

Loading...
shares