E shihni këtë grua? Policia kërkon ndihmë nga qytetarët

Vazdojnë kolonat e gjata në Merdare

Policia e Kosovës, ka një thirrje për gjithë qytetarët e Kosovës.

Sot në lagjen Dardania në Prishtinë, policia ka hasur një grua pa përkujdesje e cila nuk posedon as dokumente identifikuese dhe për rrjedhojë nuk dihet as adresa e banimit të saj.

Vazdojnë kolonat e gjata në Merdare

Prandaj, policia kërkon nga ata që e njohin gruan në foto të lajmërohen në nr. 192 dhe të ofrojnë të dhëna për identitetin dhe adresën e banimit të saj, në mënyrë që e njëjta të kthehet në vendbanimin e saj.

“Falënderojmë të gjithë ata që do ofrojnë të dhëna në mënyrë që personin në fjalë ta kthejmë në vend-banimin e saj”, thuhet në komunikatën e policisë.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey