E veshur me fustan gjigant, Leonora Jakupi ekspozon gjoksin si kurrë me parë

Leonora Jakupi është shumë e dashur për audiencën.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo.

Ajo vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale duke treguar për jetën e saj.

Leonora pas kthimit nga pushimit në bregdet, ka shkuar të grimerja e njohur, e cila e ka shëdrruar në ‘kukull’ atë.

Leonora duket mahnitëse me fustanin gjigant, duke ekspozon gjoksin si kurrë me parë. /ORAinfo/

Leonora Jakupi është shumë e dashur për audiencën.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo.

Ajo vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale duke treguar për jetën e saj.

Leonora pas kthimit nga pushimit në bregdet, ka shkuar të grimerja e njohur, e cila e ka shëdrruar në ‘kukull’ atë.

Leonora duket mahnitëse me fustanin gjigant, duke ekspozon gjoksin si kurrë me parë. /ORAinfo/

Loading...