East Gate në Shkup ende i mbyllur pas vërshimeve, ja kur bëhet hapja

Qendra tregtare “East Gate Mall” në Shkup njoftoi se do të vazhdojë punën nga nesër (4 shtator) nga ora 10:00.

” Rehabilitimi dhe dezinfektimi i të gjithë objektit ka përfunduar dhe vizitorët nga nesër mund të shijojnë dyqanet dhe restorantet e tyre të preferuara”, njoftojnë nga “East Gate Mall”.

East Gate Mall u mbyll pas stuhisë që goditi Shkupin më 30 gusht, kur uji nga kanalet e stuhisë përmbyti rrjetin e rrugëve dhe nivelet e tij nëntokësore u përmbytën, ndërsa vizitorët dhe punonjësit u evakuuan.

Qendra tregtare “East Gate Mall” në Shkup njoftoi se do të vazhdojë punën nga nesër (4 shtator) nga ora 10:00.

” Rehabilitimi dhe dezinfektimi i të gjithë objektit ka përfunduar dhe vizitorët nga nesër mund të shijojnë dyqanet dhe restorantet e tyre të preferuara”, njoftojnë nga “East Gate Mall”.

East Gate Mall u mbyll pas stuhisë që goditi Shkupin më 30 gusht, kur uji nga kanalet e stuhisë përmbyti rrjetin e rrugëve dhe nivelet e tij nëntokësore u përmbytën, ndërsa vizitorët dhe punonjësit u evakuuan.

Loading...