Edhe Enver Hoxhaj e Bedri Hamza në sallën e Kuvendit

Në sallën e Kuvendit vijnë edhe Enver Hoxhaj e Bedri Hamza.

Në seancën për zgjedhjen e presidentit janë parë duke hyrë edhe deputetët e PDK-së, të cilët kanë thënë se nuk do të marrin pjesë në votimin e Osamnit për presidente.

Në sallë janë parë duke hyrë vetëm kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey