Ekskluzive: Reis Sulejman Rexhepi martohet me një vajzë të re

Molla Sula i fali 2 Reqatet e dhandrisë Molla Sula pas 4 vite beqarie, vendosi përsëri të bëhet dhëndër. Kështu shkruan faqja në Facebook “Shkupi nisma” të cilën portali Shqipmedia e transmeton të plotë.

Mosha e tij 74 vjeçare nuk e pengoi që të krijoj lidhje me nuse më të re 50 vite dallim në moshë. Xhemati na ka shkruar edhe shumë detaje, por ne nuk merremi me jetën private te askujt. I deshirojmë një jetë siç e ka merituar ai vetë, ka përfunduar faqja në Facebook që kundërshton politikën e BFI-së “Shkup nisma”.

Portali Shqipmedia kontaktoi me faqen në fjalë të cilët konfirmuan lajmin dhe na thanë se nesër do ketë edhe fotografi nga nusja e re e reisit.

The post Ekskluzive: Reis Sulejman Rexhepi martohet me një vajzë të re appeared first on ShqipMedia.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey