Eksperti i Sigurisë: Bota ia fali krimet Serbisë, ndaj ajo e përsërit krimin

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Bashkim Selmani, situatën në Kosovë e vlerson në tri aspekte. Për Televizionin Shenja, ai ka thënë se bota ia fali të gjitha krimet Serbisë dhe The post Eksperti i Sigurisë: Bota ia fali krimet Serbisë, ndaj ajo e përsërit krimin appeared first on FLAKA.

shtator 25, 2023 - 19:50
 0  11
Eksperti i Sigurisë: Bota ia fali krimet Serbisë, ndaj ajo e përsërit krimin

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Bashkim Selmani, situatën në Kosovë e vlerson në tri aspekte. Për Televizionin Shenja, ai ka thënë se bota ia fali të gjitha krimet Serbisë dhe

The post Eksperti i Sigurisë: Bota ia fali krimet Serbisë, ndaj ajo e përsërit krimin appeared first on FLAKA.