Elena shtrihet në spital, Lulja dhe Lirimi do t’ua ‘këpusin shpirtin’ me këto fjalë për të bijën

Lulja dhe Lirimi janë bërë prindër për herë të dytë.

Pos vajzës Elena, ata tani kanë edhe një vajzë tjetër, përcjell ORAinfo.

Vajzën e dytë e kanë pagëzuar me emrin Oriana.

E vajza e amdhe e tyre, elelna, sot i është nënstruar një ndërhyrje mjekësore.

Me këtë rast prindërit i kanë uruar sukses.

“Shpresjmë t’na kthehesh me lajme të mira Dad Elena të dojmë shumë shpirti jonë”, ka shklruar Lulja.

Me pas edhe Lirimi ka shrkuar duke i uruar shërim të bijës.

“Paq fat Elelna e babit”, ka shkruar ai. /ORAinfo/

Lulja dhe Lirimi janë bërë prindër për herë të dytë.

Pos vajzës Elena, ata tani kanë edhe një vajzë tjetër, përcjell ORAinfo.

Vajzën e dytë e kanë pagëzuar me emrin Oriana.

E vajza e amdhe e tyre, elelna, sot i është nënstruar një ndërhyrje mjekësore.

Me këtë rast prindërit i kanë uruar sukses.

“Shpresjmë t’na kthehesh me lajme të mira Dad Elena të dojmë shumë shpirti jonë”, ka shklruar Lulja.

Me pas edhe Lirimi ka shrkuar duke i uruar shërim të bijës.

“Paq fat Elelna e babit”, ka shkruar ai. /ORAinfo/

Loading...