Elitën e kanë lodhur shumë fëmijët, del në rrugë me tesha të pahekurosura

Elita Rudi është një ndër moderatoret më të njohura në vend.

Atë së shpejti do të mund ta shihni sërish në ekranet televizive, përcjell ORAinfo.

Elita është e martuar me Gjikon dhe kanë dy fëmijë.

Por, duket së fëmijët e kanë lodhur shumë, pasiqë në fotografinë e fundit ajo është shfaqur e veshur me rroba të pahekurosura./ORAinfo/

Elita Rudi është një ndër moderatoret më të njohura në vend.

Atë së shpejti do të mund ta shihni sërish në ekranet televizive, përcjell ORAinfo.

Elita është e martuar me Gjikon dhe kanë dy fëmijë.

Por, duket së fëmijët e kanë lodhur shumë, pasiqë në fotografinë e fundit ajo është shfaqur e veshur me rroba të pahekurosura./ORAinfo/

Loading...