Emisionet në Alsat, me drejtues të rinj

Sezoni i ri televiziv në Alsat M, do të nis me fytyra te reja. Drejtimin e emisionit “Rruga Drejt…” që transmetohet të enjteve, do ta marrin gazetarët Adrian Kerimi dhe Fatlume Dervishi.

Ndërkaq, emisionin tjetër “200” që transmetohet të marteve krahas, Nazim Rashidit, do ta drejtojë edhe gazetarja, Semra Musai. Ndryshimet i ka paralajmëruar përmes një postimi në Facebook, gazetarja Fatlume Dervishi, e cila ka publikuar disa fotografi me kolegët e saj, në studio e rinovuara, të cilat i ka shoqëruar me mbishkrimin “Fillime të reja”. Edhe emisioni i paraditës “Ditë e re”, këtë sezon vjen me drejtues të rinj. Ditë më parë, gazetarja Arta Tahiri ka njoftuar se tërhiqet nga drejtimi i emisionit “Rruga drejt…”.

Sezoni i ri televiziv në Alsat M, do të nis me fytyra te reja. Drejtimin e emisionit “Rruga Drejt…” që transmetohet të enjteve, do ta marrin gazetarët Adrian Kerimi dhe Fatlume Dervishi.

Ndërkaq, emisionin tjetër “200” që transmetohet të marteve krahas, Nazim Rashidit, do ta drejtojë edhe gazetarja, Semra Musai. Ndryshimet i ka paralajmëruar përmes një postimi në Facebook, gazetarja Fatlume Dervishi, e cila ka publikuar disa fotografi me kolegët e saj, në studio e rinovuara, të cilat i ka shoqëruar me mbishkrimin “Fillime të reja”. Edhe emisioni i paraditës “Ditë e re”, këtë sezon vjen me drejtues të rinj. Ditë më parë, gazetarja Arta Tahiri ka njoftuar se tërhiqet nga drejtimi i emisionit “Rruga drejt…”.

Loading...