A Do Të Marttoheshit Ju Me Ndonjë Shqiptarë? Do Habiteni Si Përgjigjen Vajzat Serbe!

A Do Të Marttoheshit Ju Me Ndonjë Shqiptarë? Do Habiteni Si Përgjigjen Vajzat Serbe!

Ndërkohë që gati askush nuk është i gatshëm që të kurorëzohet me njëri-tjetrin, pra serb me shqipëtarë dhe anasjelltas. “Imagjinoni veten tuaj që të dashuroheni me serbe dhe ju të jeni në lidhje, në martesë apo të keni fëmijë.

Si do t’ia sqaroni nënës, babait, familjes. Nëse dës.hironi të s.h1hni viiddjon at.here shtiip rrek-llam-en per te kshiir viiddjon pr,it 5 se,konda qe te ha.pet.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey