Reis' young wife is a politician and has a child, here are the new details

Një detaj tjetër është zbuluar nga martesa e sotshme e kryemyftiut të Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me gruan 50 newer years. Mësohet se kush është gruaja e re e Rexhepit.

Raportohet se gruaja e re e Rexhepit quhet Emine Jetishi. Është nga fshati Draçevicё ( komuna Studeniçan ) Shkup dhe është nënkryetare e degës të Bashkimit Demokratik për Integrim për Studeniçanin.

Ajo punon në ndërmarjen Publike “Parqe dhe gjelbërim” ndërsa është e divorcuar dhe ka një vajzë nga martesa e parë.Shqipmedia

The post Reis' young wife is a politician and has a child, here are the new details appeared first on Shqipmedia.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey