WHO to change the attitude masks: The virus can remain in the air

The virus can remain in the air, WHO to change the attitude masks. Sipas studimeve të fundit shkencore,…

Signs that indicate you may have passed coronavirus, and do you understand!

Është e mundshme që coronavirusin, at least, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar

How the immune system works?

Sistemi jonë imunitar është tepër kompleks dhe tërë kohën përpiqet të ruajë trupin tonë. Actually,…

study: The amount of Covida-19 that infects you decide whether you suffer or will switch with mild symptoms

Besides reducing the risk of infection with coronavirus, distancimi fizik mund t’i bëjë simptomat e Covid-19 më

11 questions still unanswered for coronavirus

Kemi dëgjuar dhe lexuar për coronavirusin tashmë prej disa muajsh, por shumë pyetje mbeten pa përgjigje.

Ç'zbuloi science this week coronavirus? Details to be read

Coronavirus ka bërë që zhvillimet shkencore të përshpejtohen së fundmi me një ritëm ‘luftarak’. Ja disa

Covida-19 transforms the patient's cells "virus factories"

Sipas ekspertëve kur COVID-19 sulmon, ai e kthen qelizën e pacientit në një “fabrikë virusesh”. Ai…

Why do not you wash your hands with hot water?, definitely read

Larja e duarve me sapun apo me dizifektantë është gjëja më e shpeshtë që bëjmë këto

Clean lungs from accumulated poisons with incredible speed

Nëse këta artikuj i përfshini në ushqim, mushkëritë do t’i keni të pastra Ky ushqim do

high blood pressure and coronavirus: What You Should Know

Njerëzit që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut, duhet të tregojnë shumë kujdes gjatë pandemisë

Do not forget to check those who help, in this difficult time

Nga Viv Groskop Në një klimë ku ka shumë arsye për të ndjerë zymtësi, ekziston një

WHO strong urge: Epidemics not destroyed with the people at home , perform more tests ...

Bota duhet të bëjë më shumë sesa izolimi i popullatës për të luftuar pandeminë. Këtë apel

6 untruths that are circulating for coronavirus

E vërteta se si mund të marrim koronavirusin, sa janë më të rrezikuar të moshuarit dhe

In addition to cough and temperature, This is the most common signs of coronavirus

New York Times ka gjurmuar një të dhënë që mund të çojë në pikasjen e shpejtë

People who are overweight are at higher risk for coronavirus

Gati dy të tretat e pacientëve që përjetojnë simptoma të rënda të koronavirusit janë persona me

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey