The US supplies the KSF with new military equipment

Opposition by Lutfi Haziri and Vjosa Osmani to the Hoti Government, Here is what Arban Abrashi says

Bashkëpunimi i Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është gjithnjë e më shumë në rritje.

Së fundi Amerika ka ndihmuar përsëri Forcën e Sigurisë së Kosovës me pajisje, edukim dhe trajnim.

Opposition by Lutfi Haziri and Vjosa Osmani to the Hoti Government, Here is what Arban Abrashi says

Së shpejti në Kosovë do të arrijnë pajisje të reja, që përmbushin nevojat e FSK-së, e që vargu i tyre do të jetë mjaftë i gjatë.

Përpos këtyre, parashihet që në të ardhmen FSK të furnizohet edhe me më shumë pajisje nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe saktësisht Ushtria Amerikane.

Full Notice:

Perkrahja dhe koordinimi me partnerin tone strategjik ne vazhdimesi, po sjellin rezultate ne zhvillimin e kapaciteteve tona, si ne pajisje, edukim dhe trajnim.

Misioni i ri kerkon pergatitje dhe pajisje, qe permbushin synimet dhe objektivat tona per nje force sa me moderne, dhe kompatibile me aleatin tone SHBA.

Ne Kosove se shpejti do te arrijne keto pajisje, e qe vargu i tyre do te jete mjafte i gjate.

Vazhdojme tutje. Shume te tjera do ti kemi edhe ne te ardhmen.

Go Army

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey