Erioni nuk përmbahet në takimin me Mikelën – puthje ledhatime

Puthje e ledhatime – Erioni nuk përmbahet në takimin me Mikelën.

Takimi mes Erionit dhe Mikelës ishte plot ndjenjë. Përqafime, puthje, ledhatime dhe një vallëzim romantik ndodhi mes tyre.

Erioni u pa më i emocionuar me Mikelën, se sa ajo vetë.

Ndërsa opinionisti Arjan Konomi tha se ajo i gjeti pikën e dobët djalit dhe filloi ta joshte e ta bënte për vete.

Nuk dihet ende se si do të vijojë marrëdhënia mes Mikelës dhe Erionit, nëse ata do të deklarohen për njëri tjetrin apo ndjenja e nisur do të marrë fund.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey