Erkan Arifi realizoi mbi 60 projekte në Likovë

Kryetari i Komunës së Likovës Erkan Arifi, njëherit kandidat i BDI-së për kryetar në komunën e Likovës të zgjedhjeve lokale të 17 Tetorit, ka realizuar mbi 60 projekte infrastruktorure në territorin e kësaj komune, projekte këto të pa premtuara më herët.

Ja lista e projekteve:

1. Rregullimi – afaltimi i rrugës f. Llojan – f. Tabanovc ;
2. Rregullimi – bekatonizimi i oborrit në shkollën periferike ” Rilindja ” , f. Llojan ;
3. Rregullimi i nyjeve sanitare në shkollën periferike ” Rilindja ” , f. Llojan ;
4. Rregullimi i trotuarit në f. Llojan ;
5. Vendosja e këndit të lojërave ;
6. Përfundimi i nxemjes qendrore në Shfk ” Rilindja ” ,
7. Ndrrimi i të gjitha dritareve dhe derës së hyrjes tek SHFK ” Rilindja ” ;
8. Rregullimi i trotuarit në f. Vaksincë ;
9. Përfundimi i kanalizimit fekal në f. Opajë ;
10. Rregullimi i trotuarit në f. Opajë ;
11. Furnizimi me inventar të ri ( banka e karrika ) për SHFK ” 7 Marsi ” ;
12. Vendosja e nxemjes qendrore në SHFK ” Faik Konica ” ;
13. Vendosja e nxemjes qendrore në SHFP ” Faik Konica ” , f. Sllupçan ;
14. Vendosja e nxemjes qendrore në shkollën periferike në f. Allashec ;
15. Rregullimi i oborrit, parterit, izolimi dhe lyerja nga jashtë në SHFK ” Faik Konica ” ;
16. Rregullimi i trotuarit në f. Sllupçan ;
17. Rregullimi i sheshit ” Beqir Sadiku – Komandant Sllupçani ” ;
18. Vendosja e këndit të lojërave në f. Vaksincë ;
19. Vendosja e këndit të lojërave në f. Sllupçan ;
20. Lyerja nga jashtë e SHMK ” Ismet Jashari ” dhe punë tjera të nevojshme ;
21. Ndrrimi i kulmit të Shfk ” Diturija ” ;
22. Rregullimi i terenit hapur sportiv – multifunksional në Shfk ” Diturija ” ;
23. Rekonstruimi i plotë i Shtëpisë së Shëndetit ;
24. Sigurimi i një automjeti të ri special për shërbime mjekësore për Shtëpinë e shëndetit ;
25. Rekonstrumi i plotë i objektit të komunës ;
26. Rregullimi i oborrit – parterit në SHFK ” A. Z. Çajupi ” ;
27. Rregullimi i oborrit – parterit, rrethoja dhe ndriçimi i terenit të hapur sportiv në SHFK ” Kultura ” ;
28. Vendosja e këndit të lojërave në f. Orizare ;
29. Vendosja e këndit të lojërave në f. Likovë ;
30. Vendosja e këndit të lojërave në f. Allashec ;
31. Rregullimi – asfaltimi – zgjerimi i rrugës, aksi Likovë – Hotël – Mateç ;
32. Rregullimi – asfaltimi i rrugës , aksi Bunari i Bejës – Opajë – Llopat – Kumanovë ;
33. Rregullimi – asfaltimi i rrugës, aksi Nikushtak – Kumanovë ;
34. Rregullimi – zgjerimi – asfaltimi i rrugës, aksi Ropalcë – Mateç ;
35. Vendosja e këndit të lojërave në f. Mateç ;
36. Vendosja e këndit të lojërave në f. Vishticë ;
37. Vendosja e këndit të lojërave në f. Ropalcë ;
38. Vendosja e këndit të lojërave në f. Nikushtak ;
39. Asfaltimi i rrugës ” Iljasa Memedi ” ;
40. Vendosja e nxemjes qendrore në shkollën periferike në f. Vishticë ;
41. Vendosja e nxemjes qendrore në shkollën periferike në f. Ropalcë ;
42. Rregullimi i dyshemeve në shkollën perifefike në f. Vishticë ;
43. Rregullimi i dyshemeve në shkollën periferike në f. Ropalcë ;

44. Rregullimi i nyjeve sanitare në shkollën periferike në f. Ropalcë ;
45. Rregullimi i oborrit – parterit në shkollën periferike në f. Ropalcë ;
46. Izolimi – lyerja e shkollës periferike në f. Ropalcë ;
47. Rrethoja në shkollën periferike dhe rregullimi i dyshemeve në f. Vishticë ;
48. Asfaltimi i rrugicës kryesore që shpije për tek xhamija në f. Vishticë ;
49. Asfaltimi i rrugicës kryesore në f. Nikushtak ;
50. Rregullimi i trotuarit në f. Nikushtak ;
51. Rregullimi i trotuarit në f. Hotël ;
52. Rregullimi i trotuarit në f. Mateç ;
53. Rregullimi i murit mbrojtës në afërsi të urës dhe xhamisë në f. Mateç ;
54. Bekatonizimi i rrugicës kryesore në f. Izvor ;
55. Rregullimi i urës në f. Runicë ;
56. Rregullimi i shtegut për këmbësor në Sllupçan – Allashec ;
57. Sigurimi i 40 tabelave të mençura – smart për shkollat ;
58. Sigurimi i 3 kamionëve të ri transportues për Nkp ” Pisha ” ;
59. Rregullimi i dyshemeve në shkollën periferike në f. Goshincë ;
60. Rregullimi i oborrit të xhamisë në f. Goshincë ;
61. Sanimi i rrugicës në f. Llukarë – Goshincë ;
62. Sanimi i rrugës për në f. Runicë dhe
63. Sanimi i rrugës për në f. Zllakuçan e tjerë …

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey