Ermali dhe Ariana janë njohur në këtë mënyrë

Nuk do ta besoni por në këtë mënyrë janë njohur Ermali dhe Ariana.

Artisti i njohur dhe mjaft i dashur për publikun, Ermal Fejzullahu, ka qenë i ftuar në emisionin “Më lër të flas”.

Këngëtari ka treguar gjithçka rreth muzikës dhe karrierës së tij mjaft të suksesshme, por ka folur edhe për jetën private.

Si është njohur Ermali me bashkëshorten e tij, Arianën?

Jemi njohur shumë të rinj në Prishtinë dhe gjithmonë kemi pasur një marrëdhënie shumë të shëndoshë dhe e falënderoj shumë për gjithçka.

Unë mendoj që martesa nuk ka lidhje nëse bëhet në moshë të re apo të vonë.

Janë gjëra që vijnë me kohë.

Për ata që martohen të rinj, ju këshilloj që ta marrin sa më qetë dhe shtruar.“, përfundoi ai.

Nuk do ta besoni por në këtë mënyrë janë njohur Ermali dhe Ariana.

Artisti i njohur dhe mjaft i dashur për publikun, Ermal Fejzullahu, ka qenë i ftuar në emisionin “Më lër të flas”.

Këngëtari ka treguar gjithçka rreth muzikës dhe karrierës së tij mjaft të suksesshme, por ka folur edhe për jetën private.

Si është njohur Ermali me bashkëshorten e tij, Arianën?

Jemi njohur shumë të rinj në Prishtinë dhe gjithmonë kemi pasur një marrëdhënie shumë të shëndoshë dhe e falënderoj shumë për gjithçka.

Unë mendoj që martesa nuk ka lidhje nëse bëhet në moshë të re apo të vonë.

Janë gjëra që vijnë me kohë.

Për ata që martohen të rinj, ju këshilloj që ta marrin sa më qetë dhe shtruar.“, përfundoi ai.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey