Ermali e Ariana shkojnë në Dubai, shoqërohen nga sheiku i njohur

Ariana dhe Ermali në Dubai me sheikun e njohur.

Ndonëse është pandemi dhe artistët e vendit e në veçanti këngëtarët janë ankuar vazhdimisht për ndalimin e dasmave.

Edhe këngëtari Ermal Fejzullahu jo rrallë herë ka hedhë statuse kundrejt qeverisë.

Por kur është në pyetje qejfi këngëtarët po e harrojnë pandeminë e madje po kanë edhe para.

Hiq më larg se sot Ermali bashkë me gruan e tij Arianën kanë postuar nga Dubai në shoqëri të sheikut të njohur e bashkëshortes së tij.

Eh, po qejfi s’pyet pandeminë

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey