Etem Xheladini: I tronditur për ndarjen nga jeta të mikut-shokut tim, Dr. Naim Alimi

Etem Xheladini

Thellësisht i tronditur për ndarjen nga jeta e mikut-shokut tim Dr.Naim Alimi, mendimtarit të vyer, eruditit, zërit të fuqishëm për arsimin shqip, njeriut të angazhuar drejtëpërsëdrejti në proçesin edukativo arsimor për katërdhjet vite, nga i fillorë, sipëror e deri te Instituti i Trashigimisë Shpirtrore Shqiptar, nga ku vdekja e ndaj.

Dr. Naimi ishte i përkushtuar ndaj së mirës e interesit kombëtar, Me një personalitet njerëzor dhe shembullë i mirësisë, i miqësisë dhe humanizmit, i përkushtuar me fisnikëri ndaj virtytit dhe lirisë, përmes një jete të mbushur me kontribute të shumta e të çmuara, që la pas Dr.Naimi.

Do shërbejnë përherë si piketa të rëndësishme në arsim, kulturën dhe historinën e së ardhmes të kombit tonë. Ngushëllimët më të sinqerta , fëmijëve, të afërmve, miqve e bashkëpunëtorëve të panumërt, për këtë humbje që le pas shumë dhimbje. Lusë Zotin e madhërishëm ta shpërblen me kopshtet e Parajsës-Xhehnetin. Kujtimi dhe veprat e Tij do të mbeten të paharruara!

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey