EVN të sikteriset nga Maqedonia!

Nijazi Muhamedi

PO E PĒRSĒRISIM DHE DO TA PĒRSĒRISIM PAMBARIMISHT:

PĒR 18 VJET,PAS ARDHJES SË SAJ ME RYSHFET PREJ 7 MILIONË EURO NË QEVERINË E BUÇKOVSKIT,KA DĒMTUAR MAQEDONINĒ dhe veçmas SHQIPTARĒT QĒ NGA KUMANOVA GJER NĒ STRUGË ME NGA NJĒ MILIARD DOLLARĒ NĒ NJĒ VIT;
INSTALIMI I SAJ SIPAS SKEMAVE KOLONIALE TĒ AFRIKĒS :NĒ KARPOSH IV ĒSHTË VENDOSUR ,SI KA QENĒ EDHE NË REGJIMIN E KALUAR-ÇELĒSI PĒR ÇKYÇJEN E MENJĒHERSHME TĒ RRYMĒS ELEKTRIKE TĒ VENDBANIMEVE SHQIPTARE QË NGA HARAQINA GJER NĒ STRUGĒ….

PROKURORIA PĒR KRIMINALITET TĒ ORGANIZUAR DHE POLICIA FINANCIARE TË ZBARKOJNĒ MENJĒHERĒ NĒ EVN,ELEM,ESM..!

NJERIU I PARĒ I ODĒS EKONOMIKE TĒ ENERGJETIKĒS POHON:
“EVN KA DĒMTUAR MAQEDONINĒ ME 18 MILIARDĒ EURO..SHPĒTIMIN E VETĒM NGA KRIZA ENERGJETIKE DUHET TA KĒRKOJMĒ DUKE KĒRKUAR PREJ AUSTRISĒ T’I PAGUAJĒ KĒTO MILIARDA…

NE DREJTIM TĒ KĒSAJ,NE PROPOZOJMĒ:
QYTETARĒT SHQIPTARĒ E MAQEDONAS,NGA SOT DUHET TË KĒRKOJNĒ:
1.ZBARKIMIN E PROKURORISE SPECIALE PĒR KRIMINALITET DHE KORRUPSION NË SELINĒ ..

Nijazi Muhamedi

PO E PĒRSĒRISIM DHE DO TA PĒRSĒRISIM PAMBARIMISHT:

PĒR 18 VJET,PAS ARDHJES SË SAJ ME RYSHFET PREJ 7 MILIONË EURO NË QEVERINË E BUÇKOVSKIT,KA DĒMTUAR MAQEDONINĒ dhe veçmas SHQIPTARĒT QĒ NGA KUMANOVA GJER NĒ STRUGË ME NGA NJĒ MILIARD DOLLARĒ NĒ NJĒ VIT;
INSTALIMI I SAJ SIPAS SKEMAVE KOLONIALE TĒ AFRIKĒS :NĒ KARPOSH IV ĒSHTË VENDOSUR ,SI KA QENĒ EDHE NË REGJIMIN E KALUAR-ÇELĒSI PĒR ÇKYÇJEN E MENJĒHERSHME TĒ RRYMĒS ELEKTRIKE TĒ VENDBANIMEVE SHQIPTARE QË NGA HARAQINA GJER NĒ STRUGĒ….

PROKURORIA PĒR KRIMINALITET TĒ ORGANIZUAR DHE POLICIA FINANCIARE TË ZBARKOJNĒ MENJĒHERĒ NĒ EVN,ELEM,ESM..!

NJERIU I PARĒ I ODĒS EKONOMIKE TĒ ENERGJETIKĒS POHON:
“EVN KA DĒMTUAR MAQEDONINĒ ME 18 MILIARDĒ EURO..SHPĒTIMIN E VETĒM NGA KRIZA ENERGJETIKE DUHET TA KĒRKOJMĒ DUKE KĒRKUAR PREJ AUSTRISĒ T’I PAGUAJĒ KĒTO MILIARDA…

NE DREJTIM TĒ KĒSAJ,NE PROPOZOJMĒ:
QYTETARĒT SHQIPTARĒ E MAQEDONAS,NGA SOT DUHET TË KĒRKOJNĒ:
1.ZBARKIMIN E PROKURORISE SPECIALE PĒR KRIMINALITET DHE KORRUPSION NË SELINĒ E EVN,DHE TE ” PARTNERĒT E SAJ:ELEM ,ESM;
2.NDĒRHYRJEN NGA SOT NĒ EVN TĒ POLICISĒ FINANCIARE…!!!

Loading...