Familja e tretë hyn në shtëpinë e tyre të re, të fituar në Lotarinë Shtetërore (FOTO)

Ne jemi të lumtur të ndajmë çelësat nga banesa e tretë nga llotaria e rastit “Shtëpi, e ëmbël shtëpi” ua dorëzuam Raine dhe Nikola Lazarevski nga Shkupi.

Për vetëm 100 denarë, një familje prej katër anëtarësh do të hyjë në shtëpinë e tyre të re “gërvishtur” në hardhinë e çastit Dome, shtëpi e ëmbël. Apartamenti me një madhësi prej 41.7 metra katrorë dhe një bodrum. Fitimi është gjithsej 3,372,883 denarë, me të gjitha detyrimet e paguara.

Çifti Lazarevski, nga vendbanimi Kisela Voda i Shkupit, i ngazëllyer shikoi në banesën e tyre të re, duke na treguar historinë e lumtur. Gjegjësisht, Nikolla udhëton nëpër vend çdo ditë për shkak të detyrimeve të punës. Duke udhëtuar në qytete të ndryshme, ai u kthye në shtëpi nga secili qytet me disa dhurata të çastit. Sidoqoftë, fati ishte afër tij, sepse ai e gjeti atë në lagjen e tij – Kisela Voda, në pikën e shitjes “AN-DAR Company”.

Nikolla bleu dy tiketa – “Peshk i Artë” dhe “Shtëpi, shtëpi e ëmbël”, por nuk i gërvishti në pikën e shitjes, por i mori në shtëpi për t’u gërvishtur së bashku me gruan e tij. Nikolla dhe Raine, në ditën në dukje të zakonshme, as nuk menduan se do të gërvishtnin numrin fitues, i cili së shpejti do të bëhet pronar i një apartamenti në një nga ndërtesat më të bukura në Shkup, në një lagje tërheqëse, për vetëm 100 denarë.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey