Familje e kompletuar, Albatriti sjell imazhet me të bukura me gruan dhe tre fëmijët nga pushimet

Albatrit Muqiqi, është njëri nga këngëtarët ë të suksesshëm të ri në tregun muzikorë.

Ai talentin e tij në muzikë e ka trashëguar nga familja e tij, të cilët janë muzikantë shumë kohë më parë, shkruan ORAinfo.

Ani pse ka arritur suksese në profesionin e tij, Albatrti ka krijuar edhe familje të tij shumë të shëndetshëm, të përbërë nga gruaja e tij dhe tre fëmijët e tij.

Ditëve të fundit, Albatrit me familje ka qëndruar për pushime në Budv të Malit të Zi.

Nga atje, ai ka sjell imazhet me të bukura në shoqëri të bashkëshortes dhe tre fëmijëve të tij.

Këto imazhet tregojnë se Albatrit Muqiqi tashmë ka një familje të kompletuar. /ORAinfo/

Albatrit Muqiqi, është njëri nga këngëtarët ë të suksesshëm të ri në tregun muzikorë.

Ai talentin e tij në muzikë e ka trashëguar nga familja e tij, të cilët janë muzikantë shumë kohë më parë, shkruan ORAinfo.

Ani pse ka arritur suksese në profesionin e tij, Albatrti ka krijuar edhe familje të tij shumë të shëndetshëm, të përbërë nga gruaja e tij dhe tre fëmijët e tij.

Ditëve të fundit, Albatrit me familje ka qëndruar për pushime në Budv të Malit të Zi.

Nga atje, ai ka sjell imazhet me të bukura në shoqëri të bashkëshortes dhe tre fëmijëve të tij.

Këto imazhet tregojnë se Albatrit Muqiqi tashmë ka një familje të kompletuar. /ORAinfo/

Loading...