Familje e kompletuar, Meda publikon fotografinë me të bukur me gruan dhe katër fëmijët

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet më të njohur në mediet rozë.

Në shumë raste ata kalojnë në lajm, duke u komentuar për anët pozitive që kanë.

Çifit janë shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, ku bëjnë postime nga me të ndryshimet, përcjell ORAinfo.

Meda dhe Lulja janë prindër të katër fëmijëve, një vajze dhe tre djemve. Se fundmi ata kanë publikuar një portret familjar.

Të veshur bukur dhe në disponim të mirë, familja e Medës po duket e kompletuar. /ORAinfo/

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet më të njohur në mediet rozë.

Në shumë raste ata kalojnë në lajm, duke u komentuar për anët pozitive që kanë.

Çifit janë shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, ku bëjnë postime nga me të ndryshimet, përcjell ORAinfo.

Meda dhe Lulja janë prindër të katër fëmijëve, një vajze dhe tre djemve. Se fundmi ata kanë publikuar një portret familjar.

Të veshur bukur dhe në disponim të mirë, familja e Medës po duket e kompletuar. /ORAinfo/

Loading...