Fatmir Limani thumbon Ali Ahmetin për çështjen e korrupsionit

Shkruan Fatmir Limani

🔴 FRONT NACIONAL KORRUPSIONIT❗

🔸Duke filluar nga Vilat që keni ndërtuar në Bukovik, i cili dikurë shfrytëzohej si kullotë e të gjithë anës së Zajazit.

🔸Duke bërë vetingun e vërtetë në gjyqësor, prokurori dhe polici, te e cila ke futur duarët deri në bërryla.

🔸Duke të gjurmuar, krahasuar dhe vlerësuar pasurin e pasluftës dhe të tanishmes, të cilës nuk i shihet fundi.

🔸Duke bërë vlerësimin e kalave, vilave, pronës dhe veturave që janë në pronësi të familjes tuaj.

◾*Ps: Sa bukur e shpreh në këtë pjesë fjalimi: “Do të shtrijmë korrupsionin dhe krimin në çdo pore të shoqërisë dhe jetës” !

*postim në facebook

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey