Festa e 28 nëntorit, Learta kujdeset qe t’i vesh me rroba kombëtare Matinin dhe Matinën

Është ndër personazhet më të përfolura në mediat e show bizit.

Bëhet fjalë për Learta Jakupin, rejën e këngëtares Shyhrete Behluli.

Ajo pasi u martua me djalin e Shyhretes, ka marrë vëmendjen me postimet e saj në rrjetet sociale, përcjell ORAinfo.

Krahas punës në biznesin e saj, Learta tregohet shumë e kujdesshme edhe ndaj fëmijëve të saj, Matinit dhe Matnës.

Përgatitjet për festën e 28 nëntorit kanë filluar dhe Learta është kujdesur që t’i vesh me rroba kombëtare fëmijët e saj.

Kaq bukur po duken Matini e Matina në veshje tradicionale kombëtare. /ORAinfo/

Është ndër personazhet më të përfolura në mediat e show bizit.

Bëhet fjalë për Learta Jakupin, rejën e këngëtares Shyhrete Behluli.

Ajo pasi u martua me djalin e Shyhretes, ka marrë vëmendjen me postimet e saj në rrjetet sociale, përcjell ORAinfo.

Krahas punës në biznesin e saj, Learta tregohet shumë e kujdesshme edhe ndaj fëmijëve të saj, Matinit dhe Matnës.

Përgatitjet për festën e 28 nëntorit kanë filluar dhe Learta është kujdesur që t’i vesh me rroba kombëtare fëmijët e saj.

Kaq bukur po duken Matini e Matina në veshje tradicionale kombëtare. /ORAinfo/

Loading...