Festë për lotarinë 7-she rekord me familjen nga Vizbegu

Lotaria shtetërore me gëzim njofton se në raundin e 50-të nga loja e fatit loto 7 , është fituar rekordi në vlerë prej 41 163 771 60 denarë ( rreth 669 000 euro) .

Tërheqja është realizuar drejtpërdrejtë ditën e shtunë 26.06.2021 në televizionin Kanal 5. Sipas të dhënave nga sistemi, bëhet me dije se pagesa është bërë në pikë pagesën JMB Kompani, në lagjen Vizbeg- kumuna e Butelit. Janë paguar 1- loto kombinacione, ndërsa fituese është kombinacioni i 3-të me numrat 1, 20, 24, 25, 31, 32 и 34. Kjo është katërshja e 7-tës nga loja e fatiit Lloto 7 , ndërsa e 25-ta që nga fillimi i lojërave të fatit ( nga viti 2020)

Në shtator , të viti 2020, familja Jankovski nga Manstiri arriti të fitojë shumën më të madhe në vlerë prej 31 165 143 denarë, e paguar nlë Alek Tabako në Manastir. Një vit më parë (2019) numrat e fatit janë paguar në Aiva –Kërçovë nga Zoran Mitanovski , të cilit i sollën 7- she nga 11 966 712 denarë pas pothuaj 5 muajve pasi u arrit 7-tëshja e parë e Loto 7 , më 8 Maj të vitit 2019 , në vlerë prej 299 293.990 , во Каdenarë në Kavadar.

Në historinë e lojrave të fatiti loto, në Llotarinë shtetërore për 7- tëshen deri më tani u festua në qytetet: Sveti Nikollë, Negotinë, Tetovë, Strumicl, Kavadarl, Kërçovë, Kumanovë, Manastir, dhe Shkup. Nga komunat e Shkupit, në hartën e 7- shes janë shruar komuna Qendër, Kisela Voda, Gazi Baba, Çairi dhe kumuna e Butelit me çrast për të dytën herë bie llotaria , kësaj here në lagjen Vizbeg.

Përshëndesim vendimin e lojtarëve të lotos të cilët deri më tani publikisht ndanë eksperiencat e tyre- të fitohet 7- shja në loto. Besojmë se së shpejti do të njoftohemi edhe me fituesin tonë më të ri , numrat e të cilit i sollën 41 163 771 60 denarë, me pagesë prej 200 denarëve.

Në vijim e sipër është pagesa e raundit të 51 ku premia e 7-shes kap vlerën 7 000 000 denarë. Në ditët e nxehta të verës Ju rekomandojmë edhe blerje edhe online lojë në www.loto.mk

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey