Filloj mbledhja e Këshillit të Sigurisë

Në kabinetin e presidentit të vendit filloi mbledhja e 13 e Këshillit të Sigurisë në të cilën do të bisëdohet për personat nga Afganistani që qëndrojnë në vendin tonë, dhe për sistemin e menaxhimit me kriza.

Në këtë mbledhje përveç anëtarëve të rregullt të Këshillit të Sigurisë, me ftesë të presidentit Pendarovski në mbledhje do të merr pjesë edhe drejtori i Agjencisë për Siguri Nacionale, Viktor Dimovski, drejtori i Agjencisë për kundërzbulim, Erolld Musliu, drejtori i Qendrës për menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov dhe drejtori i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, Bekim Maksuti./Alsat

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey