Fillojnë ditët e frankofonisë, Ambasadorët: Frëngjishtja mësohet, tek ne është vlerë

Shkup, 27 shkurt – Me një agjendë edukative, kulturore dhe zbavitëse fillojnë ditët e frankofonisë në vend. Gjuhë frënge mësohet në shkolla të konsiderueshme të vendit. Frankofonët pranojnë se gjuha angleze është bërë mjet i komunikimit botëror, por megjithatë edhe gjuha francezë mbetet trend global dhe gjen përqafues në shumë...

shkurt 28, 2024 - 00:00
 0  4
Fillojnë ditët e frankofonisë, Ambasadorët: Frëngjishtja mësohet, tek ne është vlerë
Shkup, 27 shkurt – Me një agjendë edukative, kulturore dhe zbavitëse fillojnë ditët e frankofonisë në vend. Gjuhë frënge mësohet në shkolla të konsiderueshme të vendit. Frankofonët pranojnë se gjuha angleze është bërë mjet i komunikimit botëror, por megjithatë edhe gjuha francezë mbetet trend global dhe gjen përqafues në shumë...