FOTO/ Asnjë shqiptar në jurinë që dha 12 pikë Serbisë!

Juria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Eurovisioni të cilët 12 pikë apo pikë maksimale i dhanë Serbisë dhe asnjë pikë Shqipërinë ishte e përbërë nga pesë anëtarë, katër djem e një vajzë.

Nga të pesë anëtarët, asnjë nuk ishte shqiptarë, katër prej tyre ishin maqedonas e njëri turk, njofton News33.

Ky trup përbëhej nga Robert Bilbilov, Lara Ivanova, Erhan Shukri, Ile Spasev dhe Darko Tasev.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey