Les deux pizzas les plus chères de l'histoire coûtent 200 million de dollars

Prévoir: La plupart des pays du monde affronteront Covid19, sans vaccinSot Bitcoin është një emër i dëgjuar nga gjithëkush. Para një muaji edhe shteti shqiptar kaloi një ligj për të lejuar transaksionet në monedhë dixhitale në monedhë kombëtare. Por në vitin 2010 Bitcoin njihej vetëm nga pak persona të apasionuar pas kompjuterit. plus 22 mai 2010 një djalë nga Florida i quajtur Laszlo Hanyecz do të krenohej në internet se ishte i gatshëm të jepte 10.000 bitcoin për dy pica. Në postimin e tij në rrjetet sociale ai krenohej se nuk kishte interes në i bënit vetë apo i blinit thjeshtë dua dy pica. Picat në fakt kushtuan 30 dollarë dhe transaksioni i tij ishte për 10.000 bitcoin që vetëm pesë ditë më vonë u rritën në vlerë me 900%. Në rast se i riu Hanyecz do të kishte ruajtur Bitcoin dhe të mos kishte blerë picat ai sot do të kishte mundësi ti shndërronte ato në 200 million de dollars. Vlera e Bitcoin ka ndryshuar shumë me vitet dhe në dhjetor 2017 ajo arriti pikun ku një bitcoin kishte vlerën e 19.783 dollarë amerikanë.
Prévoir: La plupart des pays du monde affronteront Covid19, sans vaccin

La poste Les deux pizzas les plus chères de l'histoire coûtent 200 million de dollars est apparu d'abord sur Shqipmedia.

ÉDITEUR INTELLIGENT

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey